Valentines Day – ne-ajunge o zi să ne iubim?

valentine's day - 16123788 104322803414098 8166692953985646592 n1

Valentine’s Day – ne-ajunge o zi să ne iubim? De ce ți-e greu să faci altceva decât îți place? E firesc să faci compromisuri în iubire? Și dacă ea iubește ziua de Valentine’s Day…ce faci?  Iubirea care trage linie și spune NU, oare poate să reziste peste ani? Împreună cu Ionuț Iancu, colegul meu de suferință, am pus un rămășag. Așa că sperăm să lăsați cât mai multe comentarii.

Cine este pentru Valentine’s Day și cine nu suportă această sărbătoare?

Ce crede Emma Zeicescu?  Mă enervează cel mai tare că bărbații se plâng de perioada 14 februarie – 8 martie. Pe de altă parte îi și înțeleg că pe ei nu îi serbăm prea tare când e ziua lor. Anul acesta propun să facem un compromis, noi îi  serbăm pe bărbați, iar voi vă găsiți timp să ne cumpărați o floare. Facem așa?  Da, cred că un bărbat care își ignoră femeia de Valentine’s day, ar trebui să ia în calcul că …nu este singurul mascul Alfa de pe pământ.

Cei pricinoși o să zică că acest text promovează materialismul în materie de femei. Greșit! Știți vorba aia: „Modul în care dăruieşti valorează mai mult decât darul însuşi!”. Ca să fie clar, pe mine nu mă interesează valoarea cadoului, dar faptul că EL s-a gândit, s-a agitat și a găsit o variantă să îți spună că îi pasă…asta e cheia.

Citește și: Valentine’s Day: prețul iubirii

Mai e și categoria ceor care spun că dragostea trebuie sărbătorită în fiecare zi, nu doar în această sărbătoare împrumutată stupid de la americani. Nu mă omor după sărbători împrumutate, dar hai să fim sinceri, cât timp mai ai să aloci zilnici celui drag? Și-atunci când se apropie 14 februarie, e așa de rău să vrei să îl vezi zâmbind? Surprizele în cuplu fac ca echipa să fie mai relaxată, mai plină de încredere, mai relaxată. Așa că da, sunt de acord cu Valentine’s day, chiar dacă asta înseamnă să fiu considerată sensibilă până la risc de diabet. Ha!

Ce crede Ionuț Iancu? Scrie Emma mai sus că ne plângem, bărbații, de perioada 14 februarie – 8 martie. Nu știu dacă este neapărat de plâns, dar în mod clar este un maraton extenuant de momente în care trebuie sa te comporți ca la carte. Să știi întreaga rețetă a fericirii. E ziua dragostei, primăvara întruchipată de femeie și apoi ziua femeii, a mamei, a soției, amantei, ce o mai fi pe acolo.

Iar ritualul e atât de standardizat încât, dacă ai monta camere de filmat în casele românilor sau ai avea atitudine de voyeur, imaginea ar fi cam aceaași peste tot: un buchet de flori, o sticlă de vin, niște bomboane (din partea lui) respectiv o binemeritată epilare, după o iarnă lungă, niște dresuri îndrăznețe, o pereche de panties noi și niște orgasme mai mult sau mai puțin mimate, din partea ei.

Aici este marea mea problemă cu aceste sărbători, gen Valentine’s Day. Are vreun rost să nu uit de această sărbătoare, dacă în restul anului nu îmi aduc aminte culoarea ochilor tăi? E bine că facem dragoste fix pe 14 februarie, pentru ca restul anului (mai puțin aniversarea noastră și ziua ta de naștere) cel mai bun iubit al tău e pe baterii? Iar eu sunt cu băieții la bere și semințe?

Deși poate sună ca un clișeu, lasă-i pe restul să sărbătorească Ziua Îndrăgostiților cu inimioare și mii de declarații pe Facebook, iar noi să ne iubim și mai tare de pe 15 februarie încolo. Iar pe 14, dacă ești de acord, ne prefacem certați sau despărțiți. Și nu, nu o săptămână, nu oi fi eu siropos de Valentine’s Day, dar în mod clar nu pot trăi fără sufletul meu pereche atâta timp.

valentine's day - iubire 1 150x150Citeste si: Iubirea dintre doi triști

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.