Valentine’s Day: prețul iubirii

Valentine’s Day: prețul iubirii - lovers     by aoao2 d48mgod

Valentine’s Day: prețul iubirii. Un studiu dezvăluie cât de mult costă dragostea – de la prima întâlnire până la căsătorie.Autorii studiului, realizat în Marea Britanie au constatat că de la prima întâlnire şi până la unirea destinelor, fiecare partener cheltuie în medie peste 6.300 de lire.

Suma include cine romantice, cadouri, mutarea împreună, precum și costurile pentru ziua cea mare, ziua în care cei doi aleg să își unească destinele. Valentine’s Day: prețul iubirii. Experții estimează că în cazul în care nunta costă 4.300 de lire, partenerii vor trebui să împartă câte 2.150 de lire pentru organizarea evenimentului. Înainte de nuntă, cheltuielile pentru o viaţă împreună costă în jur de 1.560 de lire de partener.

Cea mai mare parte din această sumă se cheltuie pentru a achiziţiona mobilă şi aparatură electrocasnică. Oare În România cât costă dragostea? Voi cât sunteți dispuși să cheltuiți de Valentine’s Day?

Sursa: DeStiut

Foto: deviantart.com

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.