Ce am învăţat în vara asta?

vara asta - 50c608d4 ce6d 4a9d aec6 d67c01a0e0ad 1024x785

Ce am învăţat în vara asta? S-a dus şi ultimul weekend de vară. A plecat, ne-a fluturat cu mâna şi ne-a lăsat să visam la el până anul  viitor, pe vremea asta. S-a uitat o ultima oară spre noi şi a plecat satisfăcut, noi zâmbeam. Nisipul se juca în jurul nostru și noi dansam mână în mână. A fost o vara ciudată, nebună, perfectă. Nu ştiu ce planete, ce aliniere…ceva!

Am fost tentată să cred că e de rău, dar am învăţat să îmbrățisez binele. De ce? Pentru că îmi place să ajut binele din oameni să meargă mai departe. Dacă asta înseamnă mai puţin timp pentru mine şi mai mult pentru ei, aşa să fie! Am zâmbit, în timp ce scriam. Mi-am adus aminte că am și plâns. Dar am făcut-o pentru mine, ca să merg mai departe. Şi bine am făcut!

Atunci când te prinde vara pe picior greşit, e arşiţa-n suflet. Dar vine ploaia şi te gândeşti că toamna e după colţ. Toamna are un fel tare special de a te face să zâmbești. Arunci pe tine un şal lejer, cât să dispară senzaţia de răcoare. Dar nu prea mult, răcoarea e preţioasă după episoadele toride. Când spuneam la meteo că vom avea o vara caniculară, nu mă gândeam că am să o trăiesc pe pielea mea. Note to myself: să nu mai crezi că nu ţi se poate întâmpla şi ţie.

Cum a fost vara asta? Am trăit la extreme. Ca atunci când mi-am dat demisia sau când Idris ne-a făcut inima să sară din piept de frică, pe plajă.  Ce vara rebelă și tembelă! Am învăţat că suntem mici, dar mici în suflete, unii dintre noi. Am observat că unii sunt Iuda, dacă le-o cere datoria. Am învăţat că suntem buni, mulți dintre noi. Pe ei îi vreau lângă mine. Dacă vrem să oferim și un umăr de sprijin altcuiva…e un mare dar. Oamenii frumoşi dau mai departe! Am învăţat să visez şi să cred în mine mai mult. Încă mai am întrebări și ,uneori,  mă mai împiedic de frică că n-am să știu să fiu. Am învățat că pasul înapoi poate să fie… un mare pas înainte.  Viața e Perfect Imperfectă, așa și noi!

Am să fac, să cred, să fiu! Asta e crezul meu de început de toamna. Am învăţat că iubind, suntem cu adevărat magicienii propriului nostru destin! Tu alegi, fii bun!

Follow: Fotograv

vara asta - f4519d49 c4b8 43ef 9352 c4074c61df58 150x150Citeste si: Cine suntem când nu ne vede NIMENI

Ai si tu un text pe care vrei sa-l faci cunoscut? trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.