Vârsta la care aş vrea să rămân este…

vârsta - Emma19iunie

Vârsta la care aş vrea să rămân este…Vârsta la carea aş vrea să rămân? Bună întrebare, de final de zi. Să zicem că ai norocul să stai pe canapea după ce ai făcut curat în casă, fumezi tacticoasă o ţigară şi îţi aduci aminte de ea, cea mai frumoasă dintre melodii.

Şi îi dai play şi ai evadat imediat acolo, în locul al care te face să strigi de fericire. Căci ce e mai frumos decât pacea, dragostea şi tinereţea? Ascultând piesa mă gândeam de ce îmi place aşa mult, de ce cred că e numărul unu. Îmi arată exact vârstă şi starea de care refuz să mă despart.

Citește și: Ce nu facem când ne amorezăm

Vârsta nu e despre cifre, să ştiţi. Vârsta la care aş vrea să rămân? E vârstă aia crudă, proaspătă, cu raze de soare pe piele parfumată, vârstă iubirilor misterioase, iubirea de sine şi ibertatea de a lua decizii. Vârsta la care aş vrea să rămân este vârsta aia unică, simplă, cu nerozii şi dileme, cu confuzii şi zâmbete. Vârsta presărată cu situaţii care te iau prin surprindere, pentru că nu ai toate răspunsurile.

Nu ştiu care e cifra acestei vârste, pot doar să cred că e …tinereţea. Da, vreau să rămân mereu tânără şi veselă în spirit. În rest, ne rămân problemele şi responsabilităţile. Le ducem şi pe ele, pentru că suntem la vârsta la care ştim să facem faţă vieţii şi să fim…fericiţi!

Piesă mea preferată este:

vârsta - emma12iunie 150x150Citește și: Nu cred într-un singur suflet pereche

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.