Vedetele și selfiurile, o relație aproape INDECENTĂ

Vedetele și selfiurile - jennifer lopez 2 1024x768

Vedetele și selfiurile - am Cancer 150x150Text de Ionut Iancu

Vedetele și selfiurile, o relație aproape INDECENTĂ Peste tot în lume, de la momentul în care moda selfie și-a făcut apariția și ne-a cucerit pe toți, vedetele s-au dezbrăcat de orice inhibiții și au transformat banala poză în adevărate pictoriale erotice. Mai mult sau mai puțin voite.

Divele din Statele Unite ale Americii au mulţi oameni care se ocupă de imaginea lor, care mai departe le asigură succesul. Cei de la marketing au poate cea mai grea misiune, aceea de a le ţine în centrul atenţiei pe vedete precum Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Rihanna, Lady Gaga sau Madonna.

Şi cum cele mai simple reţete sunt adesea şi cele care asigură succesul, o fotografie incitantă la un eveniment mediatizat poate fi ingredientul care să apară la toate jurnalele de ştiri din lume.

Dacă toată strategia asta mai beneficiază şi de câte un selfie mai obraznic, la limita decenţei, atunci succesul este garantat. Se va vorbi mult şi bine despre aceste mici “nebunii” ale vedetelor.

Vedeți galeria foto aici: Evz.ro


Vedetele și selfiurile - lords of logistics 14 150x150Citeste si: Topul IMAGINILOR cate te scot din depresie! Râzi cu lacrimi

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.