Viața e cea mai ciudată telenovelă

viața e cea mai ciudată telenovelă - 16230130 1236583886395121 4450103864078630912 n

Viața e cea mai ciudată telenovelă. Nu mai încerca să îi convingi, uneori e mai bine să îi laşi în lumea lor. Textul asta e despre oameni mişto, care o dau de gard. Despre genul ăla care se uită în ochii tăi şi nu te mai cred. Deşi ştiu că tu nu minţi. Şi totuşi o fac…

„Ce-ţi poţi dori mai mult decât să ai pe cineva cu care să poţi vorbi ca şi cu tine însuţi?” – Cicero

E despre ce înţelegi tu din privirea aia, despre asumarea faptului că o prietenie se poate rupe din raţiuni de încredere. Şi atunci ce facem cu toate experienţele care ne unesc? Pe scurt, mă oftic când văd câte prietenii se duc pe apă sâmbetei. Treaba cu supărarea e simplă, ea trece. Nervii ţin mai puţin decât dezamăgirile. Un prieten mi-a spus acum câteva zile- „Nu ai aşteptări, nu ai dezamăgiri!”. Corect, aş zice, dar unde mai rămâne omul în toată filozofia asta? Dacă nu mai avem aşteptări, atunci ce avem?

Cand te dezamageste un om, prin abordare, mesaj sau atitudine, te doare! Te doare tot ce ai crezut si poate nu vei mai crede. Dezmagirea e „fata desteapta”, te face mai imun, nu mai vrei sa treci prin situații complicate. Si uite asa,  arati  din ce in ce mai putine felii de suflet. Și unde ajungem?
„Adevărata prietenie rezistă timpului, distanţei şi tăcerii.” – Isabel Allende
Se spune că adevărată prietenie rezistă tăcerii şi timpului, aşa că am să va rog  să va gândiţi nainte să vorbiţi. Uneori, pauză aia de gândire, salvează prietenii. Îţi pare rău dacă ai dezamgit pe cineva? Spune din  tot sufletul că îţi pare rău! Doare al deacului de tare…Viața e cea mai ciudată telenovelă, e adevărat. Trăim în fiecare zi  balansul dintre așteptări și dezamăgiri…

viața e cea mai ciudată telenovelă - oscaremma 150x150Citeste si: Încotro mergi când nu te grăbeşti?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.