O viață INTIMĂ sănătoasă. Sfaturi cu şi despre SEX

viață intimĂ - via     INTIM   1024x680

viață intimĂ - 12512343 855099124617082 730334330228149950 n 150x150Text de Andreea Panait

Pentru că tot a fost ieri Ziua Internațională a Orgasmului Feminin, să mulţumim brazilienilor pentru acordarea importanţei satisfacerii femeilor în mod oficial, nu? Ştim că fiecare zi ar trebui să fie dedicată plăcerii femeilor, dar lăsând glumă la o parte în Brazilia consilierul oraşului Esperantina a recunoscut că bărbatul trebuie să-şi achite datorită sexuală faţă de soţie, dedicând sexului frumos această zi. O viață INTIMĂ sănătoasă. Sfaturi cu şi despre SEX

Brazilia, Spania, Mexic, Argentina, Peru şi Norvegia celebrează aşadar la nivel internaţional. Noi ne putem îmbunătăţi experienţele cel puţin la nivelul dormitorului, aşa că uite câteva sfaturi simple de urmat:

  • Zonele erogene pot lua foc!

Nu te grăbi direct spre punctul G! Potrivit specialiştilor, orgasmul intens este ratat de multe ori din cauza neglijenţei faţă de preludiu şi zone erogene. Stimularea sfârcurilor poate să provoace un orgasm. Sânii sunt un punct stimulat adesea de bărbaţi nu-i aşa? Dar rarerori se ajunge la plăcerea maximă. Arată-i ce îţi place!

  • Poartă-te ca şi cum ştii ce faci

Nu vorbim despre „fake it till you make it” ci despre a avea încredere în tine în dormitor. Vei fi cu atât mai sexi şi partenerul tău va fi cu atât mai incitat. Dacă nu eşti sigură că vrei să încerci ceva nou, doar profita şi simte ca şi cum aar fi cel mai bun lucru din lume! În fond, e unul dintre ele,nu?

  • Joacă-te cu simţurile

Nu trata sexul că pe o activitate lipsită de sentiment, foloseşte-te de uleiuri aromate, trezeşte-ţi simţurile! Pene, dantelă, lumânări – accentueza la senzorial trăirile! Joacă-te!

  • Conexiune mentală şi fizică

E deja ştiut că atunci când vine vorba de plăcere fizică, pentru noi mentalul dictează cu succes. Mi-a plăcut când am auzit pentru prima dată expresia conform căreia creierul este cel mai important organ în provocarea orgasmului. Da! E foarte important să reduci la tăcere toate gândurile care ţi-ar întrerupe plăcerea.

viață intimĂ - orgasm

O conexiune strânsă cu EL, nu face decât să îţi crească calitatea sexului şi a orgasmelor. Căci toate ne dorim să fim apreciate,dorite şi acceptate de bărbatul visurilor.

  • Textila jos, şosetele rămân!

Un studiu danez a constatat că probabilitatea de atingere a orgasmului creşte cu 30% la femeile care au picioarele la o temperatură potrivită, decât la cele cu picioarele reci! Foarte ciudat că păstrându-ţi şosetele în picioare ai un orgasm mai puternic.

  • Întăreşte-ţi muşchii din zona pelviană

Toate mergem la sală ca să fim în formă, dar muşchii din zona pelviană ţi-i antrenezi acasă! Sigur ştii despre exerciţiile Kegel. Doctorii spun că efectuate regulat au ca efect orgasme mai lungi şi mai puternice.

Cum faci Kegel ? Contracta-ţi muşchii care controlează fluxul de urină, fă 10 repetări 3 ori pe zi. Poţi să le faci oriunde, când îţi aduci aminte, fără ca nimeni să ştie. Doar iubitul tău când va vedea efectele!

  • Joaca şi lubrifierea

Stimularea este foarte importantă în atingerea orgasmului. Să creezi anticipare ajuta, dacă mintea e în priză, e mult mai uşor pentru corp să reacţioneze.

Foarte importantă este lubrifierea. Multe femei se feresc de acest lucru,însă stresul şi tratamentele medicamentoase pe care le folosim, pot să afecteze actul natural. Experţii încurajează folosirea sticluţei magice, mitul conform căruia lubrifianţii sunt folosiţi doar atunci când întâmpini probleme din cauza vârstei ar trebui spulberat. Într-un studiu 65% din femei au recunoscut că folosind lubrifiantul au avut parte de un sex incredibil, aşa că de ce nu!

foto: keyword-suggestions.com

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.