Vrei o viață sexuală SĂNĂTOASĂ? Uite ce trebuie să schimbi

viață sexuală - via     sexual

Sexualitatea este despre intimitate şi plăcere, nu despre presiune şi performanţă. Bărbatul și femeia trebuie  să înveţe să valorizeze intimitatea, să comunice,  să ceară şi să ofere. Este important să știm că performanţa și calitatea actului sexual nu cad doar în responsabilitatea bărbatului. O viață sexuală normală presupune  sănătate emoţională în relaţia de cuplu, deschidere și atenție pentru partener, scrie ShowbizreportVrei o viață sexuală SĂNĂTOASĂ? Uite ce trebuie să schimbi

 

  • Aşteptări realiste – Asta înseamnă că uneori vom avea parte de  un sex mediocru. Important este să comunicăm partenerului ce anume ne face fericiți din acest punct de vedere. Comunicarea este cheia!
  • Stersul afectează libidoul – Este firesc ca în momente de stres intens dorinţa sexuală să scadă, sau că într-o relaţie de lungă durata sexul să nu mai fie atât de frecvent. Găsiți amândoi frecvența care vă va face să nu fiți frustrați!
  • Tulburările sexuale masculine –  De regulă subiectul este unul tabu, nu prea vorbim despre asta. Este un subiect delicat, dureros, prost înţeles şi abordat defectuos. Treci peste rușine și contactează un specialist, există soluții!
  • Tulburările sexuale feminine – Majoritatea femilor s-au confruntat cu dureri în timpul actului sexual. Foarte puţine însă ajung la medicul specialist. Fie că este vorba despre lubrifiere insuficientă, un preludiu prea scurt sau lipsa atracției față de partener, toate se pot rezolva.
  • Dureri în timpul actului sexual – Dacă durerile din timpul actului sexual sunt localizate mai profund şi le simţi ca pe nişte junghiuri ascuţite, cauzele ţin de starea zonei pelviene . Poate fi vorba despre o reacţie alergică la una sau mai multe substanţe din compoziţia contraceptivelor. În plus, ia în calcul patologia feminină,  de la erupţii şi eczeme până la infecţii netratate la timp. Consultă un ginecolog, dacă durerile persistă.

foto: mensfitness.com

Citeste continuarea aici: Showbizreport

viață sexuală - woman scruple in sad mood 6 768x480 150x150Citeste si:Nu e o rusine să spui: merg la PSIHOLOG !

Ai si tu un safat pentru viața sexuală. Îl facem vedetă în comunitatea femeilor Perfect Imperfecte. Lasă rușinea și trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem Și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE –  Perfect Imperfect 

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.