Victor Ponta, inculpat oficial. DNA pune sechestru pe avere

- unu 253269001 683x1024

Victor Ponta a fost chemat, luni dimineaţă, la DNA, să dea explicaţii în dosarul în care este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălare de bani. Faptele de care a fost acuzat ar fi fost săvârşite în perioada 2007-2008, când Ponta a fost avocat.- unu 25326900

 

Potrivit DNA, în baza unei convenţii între casa sa de avocatură şi cea a lui Dan Şova, Victor Ponta a emis 17 facturi, în valoare de 181.440 lei. Sumele aferente facturilor reprezentau cheltuieli care nu aveau la bază operaţiuni reale. Potrivit aceleiaşi surse, Ponta nu a efectuat niciun fel de activitate profesională în baza convenţiei de conlucrare.

Cu banii obţinuţi de la casa de avocatură a lui Dan Şova, Ponta a cumpărat două apartamente într-un complex din Capitală.

Citeste ce spun procurorii DNA pe : realitatea .net

Citeste totul despre:

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.