Victor Ponta rămâne fără putere

- 646x4046

Victor Ponta a început să simtă tot mai acut pierderea influenței în partid, iar mai nou, în Guvern, în favoarea celui care i se declară „camarad” şi „prieten”, „cu gândul şi cu fapta.” Încet, dar sigur, Liviu Dragnea se asigură că Ponta va rămâne fără niciun fel de sprijin politic. La ultima întâlnire a liderilor PSD, la începutul acestei săptămâni, preşedintele interimar Liviu Dragnea le-a trasat tuturor miniştrilor partidului obligația de a raportul, săptămânal, dacă e nevoie, cu privire la activitatea acestora în Guvern. Primii scoşi la tablă au fost miniştrii Muncii şi Finanțelor.

„BPN a cerut celor doi miniştri, luni, să prezinte stadiul negocierilor şi stadiul în care se află cu elaborarea efectivă a proiectului legii privind salarizarea. Vreau să avem o analiză serioasă, prezentată de Rovana Plumb şi Eugen Teodorovici, pe legea salarizarii în ansamblu, inclusiv a funcționarilor publici, inclusiv discuția despre majorarea salariilor din Sănătate, pentru că toate trebuie puse într-o acțiune coerentă”, a anunțat Dragnea.- 646x4045

foto: Adevarul

În aceeaşi zi, Dragnea l-a certat pe ministrul Finanțelor, care ar fi anunțat concluziile discuțiilor tehnice pe marginea Codului Fiscal. Liderul interimar al PSD a spus că deciziile cu privire la această temă nu pot fi decât asumate politic, iar ministrul Teodorovici „avea mandat ca să asculte.”

Dragnea îi arată lui Ponta cine este șeful

Implicarea liderului interimar al PSD în activitatea Guvernului condus încă de Victor Ponta nu e o noutate. Liviu Dragnea a transmis şi în urmă cu o lună că miniştrii nu ar trebui să comenteze la TV „violuri şi despărțiri.”

vezi continuarea pe jurnalistii.ro

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.