Victoria Beckham: Mă îmbrac sexy, într-un mod VIRGINAL!

Victoria Beckham - Victoria Beckham15
Galerie Foto

„Nu mă pot concentra în pantofi fără toc.”, spune Victoria Beckham și de ce am vrea să o contrazicem? Ce poate să fie mai frumos decât o femeie elegantă, rafinată, o femeie care poartă pantofi cu toc și un zâmbet amețitor? E un fel de declarație simplă de feminitate. De ce ne place Victoria Beckham? Ne place pentru că are stil! Victoria Beckham: Mă îmbrac sexy, într-un mod virginal!

Victoria are ceva ce cred că se pierde în lumea asta superficială,  Victoria are simplitate. De la croieli precise care nu îți arată peste tot carnea femeii, la combinația de materiale și sentimentul de normalitate pe care ți-l dau colecțiile ei, Victoria Beckham face diferența.

Fosta membră a trupei Spice Girls  iubește moda și este, după cum ea mărturisește,  modul în care se exprimă. Parfum de timiditate aparentă, o eleganță în minimalism și străluciri discrete. Așa am putea să îi descriem ținutele. Slavă cerului că nu a păstra stilul vestimentar de pe vremuri, din concerte!

Nu vă imaginați că femeia la care se raportează brandul Victoria Beckham nu este senzuală. Oh, ba da! Atâta doar că este vorba despre senzualitatea care nu strigă, nu urlă, senzualitatea care nu scoate plasticul în față. Într-o lume a femeilor, dominată încă de frumusețea tunată a clanului Kardashian, Victoria Beckham vinde altceva. Ea nu vinde rochiile țipătoare cu iz pițiponcesc, ea vinde subtilitate în materie de fashion. Ea nu vinde prost gust, ci, dimpotrivă, curățenie în abordare și atitudine. „Mă îmbrac sexy, dar nu într-un mod evident, ci într-un mod virginal.”, spune soția lui David Beckham.

Și mai e ceva, poate un soi de parfum de melancolie, un pragmatism delicat și cu toate astea iluzia că vom arăta și noi la fel de spectaculos dacă am purta ținutele ei.  Decât să mă dezbrac, îmbrăcându-mă, mai bine rămân cum sunt. Cuminte și totusi senzuală. Mai e loc pentru asta în vremurile pe care le trăim? Voi ce ziceți?

Victoria Beckham - Ceiling mounted clothing rack from Urban Outfitters 768x1152 1 150x150

 

 

Citeste si: Arta simplității în ȘIFONIER! Cum să ai un DULAP ordonat

 

Ai si tu un designer preferat despre care vrei ai vrea să ne spui. Îl facem vedetă în comunitatea femeilor Perfect Imperfect. Trimite-ne textul tău: emmazeicescu@gmail.com

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.