[VIDEO] Alina Eremia, clip nou, dedicat iubitului!

Alina Eremia - alina eremia

[VIDEO] Alina Eremia, clip nou, dedicat iubitului! Absentă o perioadă din timp din peisajul muzical, implicată mai mult în colaborări, Alina Eremia revine cu o piesă nouă, ”Aș da”, care, în ton cu ce se întâmplă mai nou prin showbiz, reprezintă și o dedicație pe dragoste pentru iubitul artistei.

„Eram într-o seară acasă în fața pianului și, dintr-o joacă, am compus refrenul acestei piese. <Aș da> este o melodie extrem de personală, este una din cele mai sincere piese pe care le-am scris, dar și una din cele mai frumoase declarații pe care le-am făcut. Sunt sentimentele mele puse în versuri, sentimente atât de puternice pe care le poți compara cu dragostea mea pentru muzică. Ceea ce m-a inspirat este povestea de dragoste pe care o trăiesc în prezent alături de Edi. O dată ce am știut despre ce va fi piesa, versurile au venit de la sine” este declarația Alinei Eremia referitoare la modul cum s-a născut acest nou hit.

Citește și: [VIDEO] Feli lansează ”2 inimi” și anunță că este însărcinată!

„Iubitul meu a fost prima persoană care a ascultat piesa, după ce am finalizat-o. A fost plăcut impresionat de rezultat pentru că nu se aștepta ca ideea pe care eu o cântam în seara respectivă acasă, să înflorească în maniera asta. Am simțit să scriu despre povestea noastră, pentru că sunt convinsă că toți la un anumit punct al vieții noastre iubim atât de intens încât simțim că am putea da ce ne e mai drag nouă, în cazul meu, muzica. Bineînțeles metaforic vorbind, dar consider că atât timp cât un om te iubește, te iubește pentru ceea ce eșți și ceea ce iubești, iar el nu ti-ar cere niciodată să renunți la acele lucruri”

La o zi de la lansare, ”Aș vrea” se apropie deja de 100.000 de vizualizări pe Youtube și, așa cum Alina Eremia a promis, nu va fi singura supriză muzicală a artistei pentru acest an.

Sursă știre: Infomusic.ro

Sursă foto: profm.ro

Alina Eremia - whatsup 90x90Citește și: [VIDEO] What’s UP anunță vara cu hitul: ”Cu tine pe mine!”

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.