[VIDEO] ”All I want for Christmas is you”, în top 10 Billboard!

billboard - giphy

[VIDEO] ”All I want for Christmas is you”, în top 10 Billboard! Nu, nu este o știre din trecut. Deși lansat acum 23 de ani, deși difuzat de peste 217 milioane de ori în toată lumea, abia acum, în decembrie 2017, a reușit să ajungă, pentru prima dată, în top 10 Billboard, mai exact pe locul 9.

În această săptămână, cântecul interpretat de celebra artistă americană a ajuns pe locul al nouălea în Billboard 100, pătrunzând astfel pentru prima dată între primele 10 poziţii ale topului american.

Mariah Carey, în vârstă de 49 de ani, s-a declarat extrem de bucuroasă de performanţa piesei sale şi a spus că aceasta reprezintă cel mai frumos cadou de Crăciun pe care ar fi putut să şi-l dorească vreodată.

Citește și: Ana Munteanu, câștigătoarea Vocea României, are primul single!

Mariah Carey, care a compus şi a produs acest single în colaborare cu Walter Afanasieff, a făcut următoarea declaraţie pentru jurnaliştii revistei Billboard: „Este un cadou de Crăciun minunat! În calitate de compozitoare a piesei, mă simt deosebit de onorată că acest cântec a ajuns în topul 10 din Billboard 100 pentru prima dată!”.

„Sincer, nu credeam că vom ajunge să vorbim despre aşa ceva, însă sunt recunoscătoare tuturor acelora care au adoptat acest cântec ca o parte a tradiţiilor lor de sărbători”, a adăugat vedeta americană.

Continuare știre pe Agerpres.ro

billboard - ed sheeran 150x150Citește și: [VIDEO] Cele mai viralizate clipuri ale anului 2017!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.