[VIDEO] Angelina Jolie, prima apariție după divorțul de Brad Pitt!

Angelina Jolie - angelina 1024x705

Angelina Jolie, prima apariție după divorțul de Brad Pitt! Mult așteptata apariție în public a Angelinei Jolie după momentul divorțului de Brad Pitt a avut loc, odată cu apariția unui mesaj video înregistrat de actriță pentru ONU.

Actriţa a vorbit despre despre noile politici internaţionale referitoare la drepturilor copiilor într-un mesaj video difuzat vineri în Haga, Olanda.

Angelina, care este emisar special al Înaltului Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi, a înregistrat mesajul astfel încât acesta să coincidă cu lansarea de către ICC (International Criminal Court – Curtea Penală Internaţională) a politicii sale asupra copiilor, care subliniază infracţiunile împotriva tinerilor din întreaga lume.

„Impactul abuzurilor asupra copiilor este simţit de-a lungul generaţiilor”, a declarat, printre altele, actriţa în vârstă de 41 de ani în mesajul video. Mamă a şase copii, Angelina s-a despărţit de Brad în septembrie. În prezent se luptă pentru a obţine custodie exclusivă, în timp ce Brad Pitt îşi doreşte custodia comună a copiilor lor.

Actorul a devenit subiectul unei investigaţii privind abuzul asupra copiilor din cauza unei altercaţii care s-ar fi întâmplat în timpul unei curse cu avionul privat cu puţin timp înainte ca Angelina să intenteze pentru divorţ. Brad Pitt a fost achitat de acuzaţia de agresiune de către Departamentul pentru copii şi servicii familiale (DCFS – Department of Children and Family Services) din Los Angeles, dar o anchetă FBI este în desfăşurare.

Sursă foto: a1.ro

Citește continuarea pe Mediafax.ro

Angelina Jolie - barbie 150x150Citeste si: Inelul cu fața păpușii Barbie – accesoriul iernii 2016 – 2017!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.