[VIDEO] Cum să ai cele mai frumoase ouă de Paște?

ouă - easter eggs 3257098 960 720

[VIDEO] Cum să ai cele mai frumoase ouă de Paște? Tradiția vopsitului ouălelor de Paște reprezintă unul din momentele centrale din pregătirea gospodinelor pentru cea mai mare sărbătoare a creștinătății. Dacă în unele locuri din țară se respectă Joia Mare ca moment destinat exclusiv pregătirii ouălelor de Paște, în alte zone se mai face acest lucru și în Sâmbăta Mare.

Citește și: Rețeta zilei – metode naturale pentru vopsit ouăle de Paște

Dincolo de momentul ales, ouălele de Paște trebuie să fie cele mai frumoase, vopsite în culori, încondeiate cum numai la noi se mai practică acest meșteșug deosebit. Timpurile au evoluat și astfel și tehnica vopsirii ouălelor a prins și ea din modernismul zilelor de azi. Astfel, câți dintre voi știați că se pot vopsi ouă folosindu-te și de spuma de bărbierit? Sau de staniol? Sau că folosind orez și vopsea de ouă obții un model ce le-ar face invidioase și pe cele mai pricepute încondeiatoare?

Sursă foto: Pixabay

ouă - ouadeciocolata 90x90Citește și: Rețeta zilei – ouă de ciocolată pentru un Paște jucăuș!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.