(VIDEO) – Cristi BOUREANU, filmat când își agresează fiica !

Boureanu - 14383508 10208920294099535 557573528 n

(VIDEO) – Cristi BOUREANU, filmat când își agresează fiica ! Scandalurile și dezvăluirile din familia Boureanu, care țin capul de afiș al mass-media de zile bune, au trecut într-o fază nouă. Aceea a imaginilor video care arată momentele de dinaintea ridicării lui Cristian Boureanu pentru a fi dus la poliție. Momente în care fata sa, Ioana Boureanu, țipa ca din gură de șarpe că ește bătută de tatăl ei.

Într-o exclusivitate a celor de la Cancan, imagini filmate de o cameră de supraveghere de pe Șoseaua Nordului arată cum Ioana Boureanu este alergată, târâtă apoi, și, se pare, într-o altă filmare, chiar bătută, de tatăl ei, de un bodyguard și de fratele lui Cristi Boureanu. 

În același timp, Cristi Boureanu, într-o apărare extrem de fragilă, ne vorbește de o fată problematică, greu de stăpânit, care a fost chiar la un pas de exmatriculare. Violența asupra copiilor este un subiect asupra căruia nu cred că putem să ne aplecăm cu dublă măsură, nu cred că mai putem accepta atât de ușor afirmații de genul „bătaia e ruptă din Rai„. Tocmai de aceea, mai ales când vorbim de o persoană publică precum Cristian Boureanu, efectele în spațiul public sunt și mai grave: legitimează violența, oferă un exemplu de nedorit despre cum se face educație cu palma. Sau, mai rău, cu pumnul.

E suficient să ne uităm la câți copii cresc fără mamă și tată, pentru că au părinții plecați în pribegie să muncească. E suficient să ne uităm pe statisticile care ne spun că mii de copile de 11 – 12 ani dau naștere la alți copii sau, mai rău, fac avorturi. E mai mult decât suficient să ne uităm cum la vârste la care în mod normal ar trebui să copilărească, fetele și băieții din ziua de azi își povestesc viața sexuală.

Opriți lumea, vreau să cobor !

Tocmai de aceea, Cristi Boureanu nu e un caz singular. E o paradigmă a unei societăți ce și-a uitat menirea de a oferi educație și protecție copiilor ei. Adică viitorului ei.

Boureanu - boureanu fiica 1 150x150Citeste si: Cazul BOUREANU – ești ceea ce semeni !

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.