[VIDEO] Cum arătau vedetele când erau copii?

vedete - justin bieber

[VIDEO] Cum arătau vedetele când erau copii? Pentru că tot este 1 iunie, merită să aruncăm o privire în trecut, pentru a vedea cum arătau vedetele din întreaga lume la vârsta copilăriei.

Citește și: De 1 iunie, dincolo de festivism. Copilăria este grea în România

Imaginile sunt grăitoare, unele cu adevărat unice, cu greu ai reuși să mai identifici unele staruri, asta de la câte operații au suferit pentru a ajunge la modul cum arată în ziua de astăzi. Da, chiar și vedetele care astăzi sunt adulate de sute de mii de oameni au avut perioada lor de anonimat, de copilărie lipsită de griji, de poze stânjenitoare pe care, cel mai probabil acum ar da orice să le vadă șterse.

Vei descoperi un Justin Bieber atât de banal, o Angelina Jolie despre care nici în ruptul capului nu ai fi crezut că va ajunge una din cele mai dorite femei din lume sau o Miley Cirus atât de inocentă, de pe vremea când era doar o printesă Disney.

Sursă foto: Eva.ro

vedete - emma1iunie 150x150Citește și: Dorul de copilărie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.