[VIDEO] Tu cum săruți? 100 de feluri de a săruta, într-un clip viral!

săruta - sarutul

[VIDEO] Tu cum săruți? 100 de feluri de a săruta, într-un clip viral! Sărutul. Poate cea mai intimă declarație de dragoste. Atâtea gesturi atâtea moduri prin care lumea a încercat și încearcă să își exprime iubirea, dar nimic nu se poate compara cu acel moment când îți săruți persoana iubită.

Sărutul este unul dintre acele lucruri care este atât de diferit câţi oameni sunt. Dovada stă într-un clip realizat de Cut Video care arată 100 de oameni puşi în faţa unui panou plexiglas în timp ce îşi demonstrează cea mai bună tehnică de sărutat.

Deşi unele tehnici sunt greu de privit, fiecare poate învăţa care este cea mai bună metodă prin care poţi săruta, scrie mashable.com.  Mai jos, puteţi vedea care sunt tehnicile eficiente de a săruta.  De-a lungul istoriei, sărutul a avut o evoluţie spectaculoasă: acesta a fost menţionat pentru prima oară prin 1500 î. Hr (India), în Kama Sutra mentionându-se mai mult de 30 de tipuri diferite de sărut în timp ce romanii cunoşteau doar trei dintre acestea.

Un istoric al Romei nota că răceala poate fi vindecată printr-un sărut pe nasul unui măgar. Apoi, contractele dintre cetăţeni erau pecetluite cu un sărut, iar sărutul ca act final al nunţii provine tot din această perioadă.De atunci sărutul a devenit o parte importantă dintr-o relaţie.

Sursă foto: andreearaicu.ro

Citește continuarea pe Adevărul.ro

săruta - balul vienez 640x336 150x150Citeste si: Timișoara te invită la vals

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.