[VIDEO] Despre femei, de 8 martie, cu Șucu și Rogoz

femei - emmarogozsucu

[VIDEO] Despre femei, de 8 martie, cu Șucu și Rogoz. Ziua internațională a Femeii este despre modele, despre femei care au reușit să fie și mame 24/7, să aibă și o carieră de succes și să rămână și acele femei seducătoare, capabile să înnebunească un bărbat doar cu un zâmbet.

Am invitat în studioul Perfect Imperfect de azi două astfel de doamne. Să le ai alături pe Camelia Șucu și Dana Rogoz nu se poate lăsa decât cu discuții savuroase și lecții. Ce a ieșit, vedeți în clipul de mai jos. Enjoy!

Camelia Șucu:
”Dorința noastră de independență nu ține neapărat de ideea de a scăpa de bărbați. Am intrat într-o altă perioadă după anii 90, ne-am dorit să facem mai multe lucruri. ȘI astfel ne-am câștigat această independență. Femeile știu cel mai bine să își găsească echilibrul și să găsească echilibrul pentru toți cei din jur. Dacă noi suntem dezechilibrate, imprimăm dezechilibru.

Citește și: IMAGINEA ZILEI – Păpuși Barbie speciale de 8 martie!

De asta ești mamă, ca să simți, instinctiv, ce nevoi are copilul tău. N-am simțit că trebuie să văd în copilele mele perfecțiunea, sau să nu le spun prea des că le iubesc. Mi-am crescut fetele instinctiv. Fiecare etapă a vieții mele nu am putut să fiu perfectă ca mamă. Nu există o formulă magică, alta decât aceea de a fi în conexiune permanentă cu al tău copil.

Dana Rogoz:
”Te bazezi pe un soi de instinct. Femei puternice au fost dintotdeauna. Echilibrul îl câștigi pe parcurs, dar trebuie să ne recunoaștem și limitele. Un bărbat nu este mai puțin bărbat dacă rămâne acasă cu copilul. Este o chestie de prejudecată, mie mi se par puternici bărbații care fac asta. Avem nevoie de bărbați orice ar fi. Copilul meu este un copil care se adaptează ușor schimbărilor. Nu am fost o mamă anxioasă, spre deosebire de mama mea. Radu, soțul meu este mult mai precaut. Am luat copilul peste tot cu noi, pentru că am considerat că este important în dezvoltarea lui emoțională”.

femei - woman 281473 1280 90x90Citește și: Ce fel de femeie sărbătorim noi azi?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.