[VIDEO], Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, găsită decedată!

Dolores O'Riordan - dolores o riordan 2 1024x768

[VIDEO], Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, găsită decedată! O undă de șoc lovește lumea showbiz-ului din întreaga lume în această seară. Solista Dolores O’Riordan, vocea celor de la The Cranberries, a fost găsită moartă în camera ei de hotel din Londra.

Artista avea 46 de ani se afla la Londra pentru o sesiune de înregistrări. Agentul ei a confirmat știrea, adăugând: ”Nu avem nimic de adăugat momentan. Familia este devastată în aceste momente și își dorește discreție maximă”.

Citește și: Taylor Swift, cel mai bine vândut album al anului 2017

Dolores O’Riordan este cea care a adus faima mult dorită celor de la The Cranberries, formată inițial din frații Noel și Mike, iar vocea ei incredibilă și-a pus amprenta pe hituri precum Linger, Animal Instinct sau Zombie.

Ultima prezență publică a artistei a avut loc pe Twitter, acolo unde a postat o fotografie la începutul acestei luni, anunțându-și plecarea către Irlanda.

Dolores O'Riordan - dolores oriordan

Sursă foto: Pinterest

Dolores O'Riordan - lana del rey 90x90Citește și: Lana del Rey, acuzată de plagiat!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.