VIDEO EXCLUSIV- Seful ROMATSA, altercatie cu un lider sindical!

- Romatsa 300x2251

Criza de la ROMATSA continua. Cam asta e atmosfera in interior. Surse ROMATSA mi-au trimis acest video care arata cum presedintele ROMATSA are un conflict cu un lider sindical, conflict care a degenerat.  Seful ROMATSA a fost primit cu un mic protest al controlorilor de trafic, pe fiecare tura. Plus demisii. Ce a dus la altercatie? Planul de management. Acesta fusese impartit liderilor de sindicat, mai putin celui din imagini, Florin Diaconu. Acesta i-a luat din mana proiectul si de aici  atmosfera s-a incins.  Directorul general ROMTSA, Ioan Aurel Stanciu a transmis in direct, in emisiunea mea, Oameni si Fapte- Realitatea TV – o alta explicatie: „Cineva era postat expres ca să filmeze. Prin tâlhărie, mi-a smuls prin forţă un extras din planul de management. N-am agresat, eu am fost agresat şi tâlhărit. În instanţă, se va lămuri”.

Asa arata atmosfera „copilareasca” sinmilitara de la ROMATSA. Eu zic asa,  ministrul transporturilor sa se miste repede. Azi! Altfel, nu stiu unde ajungem!

- Romatsa 300x225


 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.