[VIDEO] Feli & Guess Who: ”Cântă”

Feli - Feli Donose

[VIDEO] Feli & Guess Who: ”Cântă Și cei doi artiști chiar cântă, într-o piesă plină de mesaje optimiste, de vibe bun. Feli ne invită să cântăm, Guess Who ne cere să evoluăm. Cine ar putea refuza asemenea invitații la bine?

Întrebată cum ar descrie piesa, Feli a declarat: ”Eu la un moment dat în viaţă am fost ”nevoită” să îmi fiu propriul psiholog. Într-o lume în care mulţi ne transformăm în roboţi, nu ne mai dăm voie să simţim, vedem de multe ori partea goală a paharului, muzica mereu m-a pus pe picioare. Mi-am urmat inima şi visul cu răbdare.

Citește și: 2018, anul Feli Donose!

Muzica, aşa cum am spus-o în repetate rânduri, VINDECA! Şi pe mine şi pe tine şi întreg globul pământesc. Îi mulţumesc lui Guess pentru prietenie, autenticitate şi pentru mesajul lui care a completat perfect ”Cântă”. De la prima ascultare a instrumentalului am ştiut că trebuie să fie Guess Who cel cu care voi împărţi piesa.”

„Cântă” este o compoziţie a lui Feli, împreună cu Guess Who, Şerban Cazan, Florin Boka şi Constantin Bodea, în studiourile HaHaHa Production.

Sursă foto: unica.ro

Continuare știre pe Infomusic.ro

Feli - feli 90x90Citeste si: [VIDEO] Feli lansează ”2 inimi” și anunță că este însărcinată!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.