[VIDEO] Și femeile au păr. Dacă îl epilează sau nu este alegerea lor!

păr - sophia loren

[VIDEO] Și femeile au păr. Dacă îl epilează sau nu este alegerea lor! O reclamă extrem de îndrăzneață aduce în discuție un subiect extrem de sensibil, pentru unii, de controversat, pentru alții, dar cât se poate de natural pentru toată lumea: da, și femeile au păr pe corp.

Reclama care nu are cum să lase pe cineva indiferent este la un brad de aparate de ras care se laudă că aduce pentru prima dată într-un advertorial despre ras părul corporal al femeilor. ”De mai bine de 100 de ani, orice reclamă la aparate de ras pentru femei arăta cum se epilează o femeie pe un picior fără pic de păr pe el. Cam ciudat, nu?” sună declarația de ”război” a companiei producătoare de lame de ras.

Citește și: [VIDEO] Pe Marius Moga vara asta îl doare la Bass! 

Iar lupta lor nu se rezumă la a arăta un pic de păr de pe picioare. Vedem inclusiv fire de păr pe linia bikinilor, pe burtă sau la subraț. Dincolo de ideea de reclamă care să nu te lase indiferent, compania a lansat și un proiect în online, #ProjectBodyHair, care vrea să aducă în atenția publică mistificarea unei realități în spațiul public: chair dacă femeile au și ele păr pe corp, nu vei vedea niciodată acest lucru în spațiul public. Nu este cumva și aceasta o formă de discriminare?

Sursă foto: Pinterest

păr - beyedpeas 90x90Citește și: [VIDEO] Black Eyed Peas, cireașa de pe tortul UNTOLD!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.