[VIDEO] Frumusețea femeilor din Franța în ultimii 100 ani!

franța - brigitte bardot 2 1024x768

[VIDEO] Frumusețea femeilor din Franța în ultimii 100 ani! Când vorbești despre o femeie cu origini franceze, aproape de fiecare dată te vei trezi că folosești cuvinte de genul: rafinament, frumusețe, eleganță, stil, bun gust, senzualitate.

Și asta pentru că de mai bine de 100 de ani, franțuzoaicele reușesc mereu să exceleze la capitolul acesta. Este ceea ce au încerct și cei de la WatchCut să surprindă cu un clip de dor 3 minute ce redă schimbările de stil și frumusețe prin care au trecut femeile din Franța în ultimii 100 de ani.

De la stilul casual de după Primul Război Mondial, la un stil mult mai apropiat de cel al celebrei actrițe Renée Adorée, din anii 20, trecând prin perioada anilor 30, când franțuzoaicele rămâneau la un păr tuns scurt și luptau pentru dreptul de a vota.

Și atunci când vorbești de Franța și ale ei femei frumoase nu ai cum să nu amintești două din cele mai mari sex-simboluri ale lumii: Bridgitte Bardon și Catherine Deneuve, cele care au dat tonul frumuseții în anii 60 – 70. Vobim, așadar, de o țară dedicată total ideii de frumos, de romantism, de dragoste.

Iar clipul de mai sus nu are cum să nu va facă să visați.

Sursă foto: independent.co.uk

franța - cocochanel 150x150Citeste si: Coco Chanel – „Femeia care citește„

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.