[VIDEO ] – Holograma lui Whitney Houston, turneu mondial în 2016

- 150211 whitneyhouston1

După Michael Jackson, a venit rândul lui Whitney Houston să fie reînviată sub forma unei holograme. Potrivit Bilboard, vedeta va fi prezentă astfel într-un nou turneu, în mai multe ţări, anul viitor.

Realizată de Hologram USA, imaginea virtuală a celebrei cântăreţe a fost inspirată din înregistrările turneelor sale şi, potrivit dezvoltatorilor, va reprezenta în mod fidel look-ul şi modul în care starul se comporta pe scenă.- 150211 whitneyhouston

Holograma 3D va interpreta, astfel, câteva dintre cele mai cunoscute hituri, de la I Will Always Love You, la I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me).

„Este o mare oportunitate pentru fanii lui Whitney Houston să vadă reinventarea uneia dintre cele mai cunoscute artiste din istori”, a declarat Alki David, managerul Hologram USA. “Să îi menţinem vie amintirea, să îi prezentăm creaţia, aceasta este misiunea noastră de onoare”, a mai spus acesta.

Pentru a proiecta holograma, experţii vor folosi o versiune high-tech a unei invenţii cinematografice a companiei 16th century, intitulată Pepper’s Ghost, care combină lumina cu o structură din sticlă pe care sunt proiectate imaginile generate de calculator.

Hologram USA a mai realizat o astfel de reprezentaţie pentru trupa Gorillaz, la Premiile Grammy, şi l-a readus la viaţă pe rapperul Tupac Shakur, pe scenă, alături de Snoop Dogg si Dr. Dre.

vezi continuarea pe showbizreport.ro

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.