[VIDEO] INNA și Motans, hit nou: ”Pentru că!”

INNA - INNA THE MOTANS PENTRU CA fb profile photo

[VIDEO] INNA și Motans, hit nou: ”Pentru că!” Au scos împreună ”Nota de plată” și au făcut din ea un hit, cu peste 18 milioane de vizualizări pe Youtube. Acum, INNA și Motans s-au reunit în studio și au creat ”Pentru că!”, o piesă de dragoste superbă.

Citește și: [VIDEO] Carla’s Dreams, când poetic, când murdar!

Echipa care a lucrat la piesă este aceeași care s-a ocupat și de cele mai mari hituri lansate de INNA, ”Sun is up”, ”Hot” sau ”Yala”, Marcel Botezan și Sebastian Barac, versurile fiind creația INNA și Motans. Că vorbim deja de un hit o arată și vizualizările de pe Youtube, unde piesa a ajuns deja, la doar o zi de la lansare, la peste 700 de mii de vizualizări.

INNA: ”Mă bucur să colaborez din nou cu The Motans, este un artist extraordinar, talentat și sper că această piesă pe care am compus-o împreună să vă bucure și să vă facă să iubiți sincer”

Sursă foto: Youtube

INNA - lidiabuble 90x90Citește și: [VIDEO] Lidia Buble, ”Sub Apă” cu iubitul Răzvan Simion!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.