[VIDEO] Irina Rimes, clip nou: ”În locul meu!”

Irina Rimes - irina rimes 4 m cropped

[VIDEO] Irina Rimes, clip nou: ”În locul meu!” După piesa ”Beau”, în care întreaga intrigă se desfășoară în jurul idee de ”beau să uit de ce sufăr din dragoste”, Irina Rimes recidivează cu un clip nou, ”În locul meu”, care are deja, la doar o zi de la lansare, aproape 500 de mii de vizualizări.

Piesa pare a fi o continuare a poveștii din ”Beau”, doar că acum doar ea este cea care își amintește povestea lor de dragoste și la orice vers răsună acea idee, replică pe care orice femeie o are pentru fostul ei iubit: ”Sper că ai găsit ceva mai bun”.

Citește și: [VIDEO] Irina Rimes – ”Beau”

„În Locul Meu” are muzica scrisă de Irina Rimes, Alexandru Cotoi şi Costin Bodea. Textul aparţine Irinei Rimes, iar de producţie s-au ocupat Costin Bodea şi Alexandru Cotoi. Videoclipul a fost regizat de Bogdan Păun şi spune o poveste nocturnă de regret, gelozie şi amintiri.

Artista în vârstă de 26 de ani a cântat în deschiderea concertului Caro Emerald de la Sala Palatului la începutul anului şi a pornit recent o nouă trilogie. „Beau” a fost prima piesă, iar „În Locul Meu” este a doua. Prima trilogie a Irinei a fost tripleta „Iubiri Secrete”.

Sursă foto: Wowbiz

Irina Rimes - thehumans 90x90Citește și: [VIDEO] Eurovision 2018 – The Humans, gata de semifinală!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.