[VIDEO] Irina Rimes ne poartă prin ”Cosmos”

Irina Rimes - irinarimes

[VIDEO] Irina Rimes ne poartă prin ”Cosmos”. Piesa Cosmos, lansată de mai puțin de 24 de ore are deja peste 200 de mii de vizualizări pe Youtube și este a șaptea compoziție lansată de Irina Rimes de pe albumul #Despreel.

Citește și: [VIDEO] Antonia, clip nou: ”Amya”!

Într-o postare pe Facebook, artista le-a explicat fanilor că această piesă este cu adevărat una specială pentru ea: “Cosmos este piesa care mă definește ca artist, ca interpret, compozitoare, femeie, om și suflet. Cosmos este copilul meu, născut din dragoste și făcut cu dragoste. Vă dăruiesc un cosmos, unul mic dar unic, frumos, consistent, plin de trăiri în care veți resimți ecoul propriilor voastre experiențe. Vă mulțumesc… aveți grija de el, cosmosul vostru!”

Irina Rimes a devenit cunoscută pe piața muzicală de la noi cu hitul ”Visele”, cel care a fost foarte bine primit inclusiv în străinătate, în țări precum Franța.

Sursă foto: http://evenimente.md

Irina Rimes - alinaeremia2 150x150Citește și: [VIDEO] Alina Eremia, colaborare cu Grasu XXL: ”Îmi dai curaj!”

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.