[VIDEO] – IULIA VÂNTUR: ÎNTOTDEAUNA AM, ÎN BAGAJUL DE MÂNĂ, PANTOFII ȘI GENȚILE

- Iulia Vantur pentru revista The One foto Cristina Nichitus Roncea1

Newsair.ro  –  O cunoașteți cu toții de la televizor și v-a încântat întotdeauna cu aparițiile ei spectaculoase. E genul de persoană care nu poate trece neobservată, oriunde s-ar afla, și evident că și asta i-a adus succesul, dar dincolo de scenă sau de sticla televizorului, este o persoană foarte agreabilă cu care nu te plictisești niciodată. Îmi amintesc, de pe vremea când prezentam împreună Știrile dimineții la PRO TV (acum mulți ani), cât de repede treceau cele 3 ore de emisie în direct și mai ales pauzele publicitare pentru că ne distram în continuu și era, practic, o plăcere să mergi la serviciu. Ei bine, Iulia a devenit și o mare pasionată de călătorii și a ajuns până acum în diverse colțuri ale lumii.

- Iulia Vantur pentru revista The One foto Cristina Nichitus Roncea

Evident că a zburat foarte mult și are foarte multe de povestit din călătoriile sale așa că interviul pe care îl puteți viziona mai sus vă dezvăluie câte ceva din experiențele pe care ea le-a trăit în zbor sau pe aeroporturi.

- 21 iulia vantur 201 15B897 465x390

– Când ai zburat prima dată?

Undeva înainte de 18 ani, a fost un schimb de experiență cu școala… și-atunci am zburat prima dată… eram atât de entuziasmată, și-am așteptat momentul ăla atâta vreme! A fost o experiență incredibilă pentru mine. Mă uitam tot timpul să văd, fiecare… cu cât ne ridicam… cu atât mai mult îmi creștea inima de bucurie că în sfârșit zburam.

– Ți-e frică, ți-a fost vreodată frică?

Au fost momente în care, nu știu, poate turbulențele erau mai mari, dar tot timpul am avut încredere, nu știu de ce, că nu se întâmplă nimic. Am avut sentimentul ăsta probabil pentru că mi-a placut atât de mult să zbor și tot timpul când m-am ridicat de la sol, da, când avionul s-a ridicat de la sol a fost sentimentul ăla de ușurare… e ca și cum lași lumea… cotidianul, îl lași acolo jos, nu te mai preocupă, ești în nori, cu capul în nori de-a dreptul, știi, și te relaxezi pur și simplu, e-o altă lume acolo sus, în avion!

- ce rochie va purta iulia vantur vineri in prima editie a noului sezon de la dansez pentru tine 5

foto: protv.ro

Citeste restul interviului aici: newsair.ro

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.