[VIDEO] Kiki challenge, provocarea care îți pune viața în pericol!

kiki challenge - Keke Challenge Odisha1 721x430

[VIDEO] Kiki challenge, provocarea care îți pune viața în pericol! Ca în fiecare an, dinspre America pleacă un trend legat de provocări pe care internauții trebuie să le ducă la bun sfârșit pentru a dovedi astfel că sunt ”cool”. Din păcate, în ultimii ani, aceste provocări nu reprezintă numai o joacă, ci pun în pericol viața celor care le încearcă. Nici Kiki challenge nu face notă discordantă.

„Kiki Challenge“, care a devenit rapid un fenomen în rândul adolescenţilor din întreaga lume, presupune să sari dintr-o maşină în mişcare şi să dansezi pe lângă ea pe hit-ul „In My Feelings“ lansat de rapperul american Drake. Numeroase filmări arată tineri care execută provocare, iar uneori rezultatele sunt de-a dreptul teribile – se lovesc de stâlpi, alunecă din maşină sau, mai grav, sunt loviţi de un alt vehicul.

Citește și: [VIDEO] Andra a cucerit lumea cu piesa ”Sudamericana”!

Şi autorităţile din mai multe ţări, printre care Statele Unite, India şi Spania, s-au autosesizat şi au transmis avertismente, sfătuindu-i să nu îşi mai pună viaţa în pericol. Mai mult, poliţia din statul american Florida a anunţat că cei care acceptă provocarea Kiki challenge ar putea primi amenzi de 1000 de dolari. Fiind foarte populară în Statele Unite, Comisia Naţională de Siguranţă a Transporturilor (NTSB) îi avertizează pe cei care doresc să participe la această activitate că ceea ce fac este ilegal. Nu doar faptul că sar din maşină şi îşi pun în pericol propria viaţă, ci şi faptul că cineva din interiorul maşinii filmează întregul proces încalcă regulile de circulaţie care interzic utilizarea dispozitivelor electronice la volan. Cu toate acestea, avertismentele nu au avut prea mare efect în oprirea încercărilor şi eşecurilor.

Sursă foto: Pinterest

Continuare știre pe Adevărul.ro

kiki challenge - irinarimes 90x90Citește și: [VIDEO] Irina Rimes & The Motans: ”Cel mai bun DJ!”

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.