VIDEO – Leonie Muller- Studenta care traieste in tren!

- imrs

Astazi vreau sa o cunoasteti pe Leonie Müller. Daca te uiti la poza asta,  ai spune ca Leonie (23 de ani)  nu este genul de fata care sa iasa in evidenta. Aparente sunt iselatoare!  Nascuta in Germania, Leonie o sa ramana in istorie ( cel putin pana cum) drept studenta care traieste in tren. Ati auzit bine! Trenul inseamna pentru ea „acasa”.  Cum a inceput totul?

- imrs

foto: washingtonpost.com

Dupa o disputa cu proprietarul apartamentului unde locuia, Leonie a realizat ca nu mai vrea sa traiasca acolo. De fapt, nu mai voia sa traiasca nicaieri.  A ales libertatea!  Si-a cumparat un abonament care ii permite sa mearga cu orice tren si oriunde. - Haare

Se spala pe cap in tren, calatatoreste  in toata tara pe la prieteni si se simte ca si cum ar fi in vacanta tot timpul. Unii au inteles stilul ei de viata,  altii au strambat din nas.  La 23 de ani…eu zic ca Leonie are timp sa experimenteze. Nemtoaica isi doreste sa ii inspire pe oameni  sa isi puna totusi intrebari despre rutina, obiceiuri sau  normalitate.

„Intotdeauna avem mai multe oportunitati decat credem. Aventura te asteapta dupa colt! Trebuie doar sa o gasesti!”

 

Ce are cu ea in calatorii?

  • rucsac cu haine
  • abonamentul de calatorii
  • tableta
  • documente
  • medicamente.

Ce face tot timpul?

” Citesc, scriu, ma uit pe fereastra si cunoasc oameni interesanti in fiecare zi. Intotdeauna este cate ceva de facut intr-un tren”.

 

Live & Believe

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.