[VIDEO] Loredana are „Avatar”!

Loredana - pizap

[VIDEO] Loredana are „Avatar”! Aşa se numeşte noul single al artistei. Piesa are un videoclip special, filmat în India. Cântăreaţa apare în clip îmbrăcată în ţinute specifice culturii indiene.

 

Loredana Groza a lansat de ziua ei piesa „Avatar”. Videoclipul este filmat tocmai în India. Muzica şi textul îi aparţin artistei.

Citeşte şi: Loredana Groza, întâlnire cu Dalai Lama!

„Avatar este un cântec pe care l-am scris exact acum un an de zile, după prima mea călătorie în India, luând contact cu filozofia indiana, cu toată această mitologie, terminologie sanscrită, pe care am început s-o descopăr pe urmele lui Mircea Eliade.

Anul acesta, ducându-mă din nou în India şi în Tibet, am zis că trebuie să fac un clip cu toată experienţa asta a mea, pe care să-l împărtăşesc cu toţi fanii mei. Fratele meu a fost cel care a filmat, dar am mai avut o echipă de filmare şi din India.

Avatar vine din limba sanscrită, deci este un cuvânt extrem de vechi. Sufletul de avatar este sufletul divin care se reincarnează într-un om şi care vine pe Pământ pentru a iubi şi a dărui iubire.

Eu sunt în căutarea acestui suflet-avatar peste tot. Despre asta este vorba în acest videoclip”, a mărturisit Loredana pentru Europa FM.

 

Loredana - 13435427 10208887936769978 4337968764210078215 n 150x150Foto: facebook.com

Citeşte şi: Loredana împreună cu Alain Delon!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE – Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.