[VIDEO] Luna, așa cum nu ai mai văzut-o vreodată!

Luna - lunaplinaalbastr  31ianuarie2018 768x514

[VIDEO] Luna, așa cum nu ai mai văzut-o vreodată! Satelitul natural al Pământului a fascinat dintotdeauna. A fost motivul vrăjilor, al poeziilor, martoră a celor mai frumoase declarații de dragoste. Omul și-a dorit să îi calce pragul și a reușit-o. Cu toate acestea, pentru nici un moment fascinația față de Lună nu a apus. Iar NASA vine acum cu un clip superb, care ne arată Luna în cele mai mici detalii ale ei.

Filmat după cea mai nouă tehnologie 4K și este rezultatul a mai bine de 9 ani de cercetări efectuate în spațiu. Avem parte un tur virtual descris de toți cei care au vizionat clipul ca fiind ”incredibil, care îți ia răsuflarea.

Citește și: IMAGINEA ZILEI – Luna, regina Cerului.

Clipul, mult mai detaliat, ca urmare a informațiilor colectate de-a lungul a mai bine de 7 ani, și mult mai bine realizat tehnic, este de fapt un upgrade al unei producții asemănătoare, realizată tot de NASA în 2001.

Și pentru cei care încă mai cred în conspirațiile legate de aselenizarea americană, avem imagini și ale traseului urmat de astronauții americani de-a lungul celor 3 zile petrecute pe suprafața Lunii.

Sursă foto: Ionuț Iancu

Luna - dog 647528 1280 90x90Citește și: Horoscop special – Luna Nouă în Gemeni, rezolvăm problemele în cuplu!

Ai și tu un text pe  care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.