[VIDEO] Miley Cirus, ”Younger” și mult mai cuminte!

Miley - miley cyrus

[VIDEO] Miley Cirus, ”Younger” și mult mai cuminte! Pentru cine urmărește evoluția artistei americane, nu are cum să nu iasă în evidență o schimbare pe care Miley Cirus o promovează în ultimele sale clipuri: mai mult accent pe voce, pe versuri, mult mai puțin sau spre deloc vulgaritate. Acest lucru se întâmplă și în piesa ”Younger” și este bine primit de toți cei care o apreciază.

Citește și: [VIDEO] Cum arătau vedetele când erau copii?

Veștile bune nu se opresc aici. Odată cu schimbarea ei, Miley a oferit și vestea mult așteptată a lansării unui nou album, cu același nume ca al noului clip, care are 11 piese. La 4 ani de la ”Bangerz” și ”Wrecking Ball”, Miley Cirus propune acum piese de dragoste, legate de copilărie și perioadele frumoase din viață.

Iar de aici nu are cum să lipsească și relația ei cu Liam Hemsworth, cel care pare a fi principalul vinovat de renașterea Hannei Montana.

Sursă foto: pmcvariety.files.wordpress.com

Miley - diana 150x150Citește și: ”Diana-mania” la 20 de ani de la moartea prințesei inimilor, Lady Di

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.