[VIDEO] The Motans au dat de ”Jackpot”!

Motans - motans 1024x576

[VIDEO] The Motans au dat de ”Jackpot”! Pentru cei de la The Motans, anul 2018 este unul în care au reușit, în doar câteva luni să bifeze și primul album lansat, dar și câteva hituri care au cucerit lumea. Ultimul dintre ele, ”Jackpot”.

Lansat în urmă cu doar câteva zile, ”Jackpot” are deja aproape un milion de vizualizări și este pe primul loc în trending top Youtube pentru România. Versurile piesei sunt semnate de Denis Roabeș, muzica – Denis, Sebastian Barac, Marcel Botezan, iar videoclipul a fost filmat și regizat de Alexandru Mureșan și Bogdan Păun (echipa NGM Creative cu care au lucrat INNA și Irina Rimes).

Citește și: [VIDEO] Motans feat INNA – ”Nota de plată”

Prima colaborare The Motans a fost cu Delia pentru piesa „Weekend”, care a cucerit radiourile și televiziunile muzicale și care a devenit piesa anului 2017 în România, cu peste 23 de milioane de vizualizări, potrivit Mediaforest.

Jackpot e o piesă care vorbește de la sine. Am ascuns în ea foarte multe simboluri cu caracter personal, dar, cu toate astea, cred că va ajunge la sufletele ascultătorilor.” (Denis Roabeș, solist)

Sursă foto: Youtube.com

Motans - shapeofwater 90x90Citește și: Cronică de film – The Shape of Water, un film călduț, nu de Oscar!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.