[VIDEO] Pepenele grătar!

pepene - WatermelonGrill 1024x717

[VIDEO] Pepenele grătar! Organizezi o petrecere în weekend și vrei să îți surprinzi invitații cu ceva nemaivăzut? Atunci oferă-le un pepene pe post de grătar. Și nu orice grătar, ci unul extrem de sănătos, care nu face pic de fum și este un deliciu pentru oricine.

De ce ai nevoie? De un pepene, de 3 tulpini de țelină și de ceva inventivitate. Într-unul din capetele pepenelui scobim 3 adâncituri cu o linguriță de înghețată și înfigem acolo tulpinile de țelină, ce vor folosi drept picioare pentru grătar.

Citește și: Rețeta zilei – Rețeta zilei – hamburger de pui făcut acasă

Tăiem apoi pepenele în 2 jumătăți și îl golim de conținut, luând cubulețe cubulețe miezul și punându-l separat într-un vas. În una din cele două jumătăți de coajă de pepene înfigem bețigașe pentru grătar iar pe post de ”cărbune” folosim fructe de pădure.

”Frigăruiele” de pe grătarul nostru pot fi din toate fructele care ne plac și care se găsesc din belșug în această perioadă. Și pentru ca gustul să fie cu adevărat delicios, le puteți unge cu un pic de miere.

Sursă foto: watermelon.org

pepene - Screenshot 240 150x150Citește și: Rețeta zilei – curcubeu tropical de alungat canicula

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.