VIDEO – Povestea emotionanta a tanarului afgan care si-a carat bunica din Aganistan pana in Ungaria!

- 55d70facc3618855468b45921

Am vazut pana unde merge solidaritatea si toleranta Uniunii Europene. Merge pana la gardul de sarma ghimpata. De acolo se descurca fiecare…cum poate.  Pare ca fiecare tara vorbeste pe limba ei, fara sa existe un mesaj concret , coerent si unitar in privinta imigratiei. In tot acest timp acesti oameni, pe care unii ii suspecteaza ca fac parte din ISIS traiesc drama vietii lor.  Ma uit la reactiile liderilor UE. Lipsite de empatie. Nici nu ma mira. Politica de stanga pare  doar o lozinca.  In Anglia se lucreaza la insaprirea legislatiei. Ministrul pentru Imigraţie din Anglia, James Brokenshire   –  “Oricine crede că a alege să locuieşti în Regatul Unit este o abordare la îndemână, ar trebui să nu se îndoiască de faptul că dacă stă aici în mod ilegal, vom lua măsuri care să îl împiedice să lucreze, să închirieze un apartament, să deschidă un cont în bancă sau să conducă o maşină. Vom continua să combatem abuzul şi să construim un sistem de imigrare care să funcţioneze în interesul britanicilor şi al celor care respectă regulile”.  (sursa: calea europeana.ro)

- 55d70f7ec3618855468b458ffoto credit : rt.com

 Si eu as putea sa consider ca uneori comportamentul britanicilor scapati din tara lor este unul  abuziv. Dar nu o fac pentru ca inteleg. Inteleg ce inseamna sa fii tanar! Pot intelege si ca nu sunt bani de investit pentru a-i gazdui pe termen lung pe imigranti. Ce nu pot intelege este de ce nu exista o strategie comuna tuturor statelor UE cand vine vorba de o situatie atat de sensibila. ”Guvernul și cabinetul de securitate națională ale Ungariei au discutat despre modalitatea în care armata poate fi folosită pentru a ajuta la protejarea graniței Ungariei și a graniței Uniunii Europene”, a menționat reprezentatul executivului ungar.(caleaeuropeana.ro)

- 55d70facc3618855468b4592 - 55d7105ec3618899468b458b - 55d71048c3618855468b459afoto credit : rt.com

Si pentru ca ne temem de ce nu cunoastem, iata povestea unui tanar afgan care si-a impins bunica in scaun cu rotile. Cand nu putea sa impinga carutul din cauza denivelarilor, o lua in brate. A facut asta din Afganistan pana in  Ungaria.

Live & Believe

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.