[VIDEO] Prințul Harry, jefuit de o minune de copil!

Harry - gallery 1506585043 gettyimages 854936218

[VIDEO] Prințul Harry, jefuit de o minune de copil! Imaginile acestei săptămâni îl au în prim plan pe Prințul Harry, cel care oricum de o bună perioadă este în centrul atenției publice, fie cu o posibilă logodnă, fie cu îndeletnicirile legale.

De data aceasta, fratele Prințului William a fost în centrul unei situații deosebit de….dulce, surprinsă toată de camerele de filmat. Prezent la Jocurile Invictus, ce se desfășoară la Toronto, Canada,  Harry a fost furat de popcornul pe care îl savura în timp ce se conversa cu un amic.

Harry - printulharry

Citește și: Prințul Harry: „Am refuzat să mă mai gândesc la mama mea, Lady Di„

Făptuitorul nu este altcineva decât o mogâldeață de fetiță, care nu s-a sinchisit deloc de statura regală a victimei sale, nici măcar în momentul în care acesta a surprins-o asupra faptului. De aici până la o prietenie nu a fost decât un singur pas. Fetița, cu numele Emily, nu este chiar o străină, ea fiind fata bunului său prieten paralimpic, David Henson.

Sursă foto: harpersbazaar.com

Sursă video: Independent.com

Harry - cafea 150x150Citește și: IMAGINEA ZILEI – Cafeaua, drogul ce ține lumea vie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.