[VIDEO] Smiley a lansat ”RARA”, un clip filmat într-un mod unic

Smiley - giphy 7

[VIDEO] Smiley a lansat ”RARA”, un clip filmat într-un mod unic. Călătoria aniversării celor 10 ani de Smiley ca artist solo continuă, de data aceasta cu cel de al cincilea hit din cele 10 promise pentru anul acesta. ”Rara” este un clip revoluționar, cu premiere tehnologice unice pentru ce se filmează în țara noastră.

După cum povestește regizorul videoclipului, Ionuț Trandafir, s-a ancorat de o dronă de mari dimensiuni o lumină led extrem de puternică cu răcire pe apă. S-a folosit și un sistem de prindere pentru corp, ”body rig”.

Citește și: [VIDEO] Smiley a lansat imnul verii!

La rândul său, Smiley a explicat care a fost conceptul care a stat în spatele acestui unic videoclip: ”Am vrut să ne facem propriul nostru soare pe cer, pe timp de noapte, care să reflecte astfel starea incredibilă pe care ne-o poate aduce vara„.

”Rara” este cea de a cincea piesă lansată de Smiley în acest an, după: ”Flori de plastic„, ”De unde vii la ora asta„, ”Domnu’ Smiley„ și ”Să-mi fie vara„.

Sursă foto: Giphy.com

Smiley - vedete 3SE 913cd1ad83 150x150Citește și: [VIDEO] 3 Sud Est au clip nou: ”Am dat tot„

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.