[VIDEO] Sore promite: ”Nu o să uit”!

Sore - sore

[VIDEO] Sore promite: ”Nu o să uit”! Așteptată cu nerăbdare să cucerească topurile în această vară, Sore pare a se fi decis că toamna va fi anotimpul ei. Ultimul hit are deja 200.000 de vizualizări pe Youtube și este deja fredonat de toții fanii artistei.

Sore apare în clipul „O să uit” ca protagonistă, sub bagheta regizorului Ionuţ Trandafir. Tânăra apare într-un soi de rochie de mireasă, lângă un cort plin de obiecte vintage. Pare o poveste clasică a mirelului care a fugit, sau a miresei care s-a răzgândit. Tânăra se plimbă pe pajişti alpine, cu o trenă ce invocă asemănarea cu o lebădă. Sore se perindă printre oi, cu păduri şi munţi în zare.

Citește și: [VIDEO] Feli & Guess Who: ”Cântă”

Cântând duios despre uitare, vocea sa se împleteşte cu un instrumental de chitară acustică mixată cu un beat leneş ce duce cu gândul la o după amiază în Cuba. Muzica acestui single a fost realizată de către Sore, Şerban Cazan şi Vladimir Coman Popescu. Creaţia sa este mai degrabă contemplativă, exprimând regrete şi dorinţă într-un mod suav.

Sursă foto: Youtube

Continuare pe Infomusic.ro

Sore - Screenshot 223 1 90x90Citește și: [VIDEO] Sore cucerește vara în ritmuri ”Bumba”

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.