[VIDEO] What’s UP anunță vara cu hitul: ”Cu tine pe mine!”

VIDEO - whatsup

[VIDEO] What’s UP anunță vara cu hitul: ”Cu tine pe mine!” Artiștii de la noi se pregătesc deja să cucerească topurile acestei veri, iar What’s UP pare că a furat startul cu cel mai nou clip video, lansat azi, și care are deja peste 10.000 de vizualizări în doar câteva ore de la lansare.

Vara începe cu What’s UP și cu cel mai nou single al său: “Cu tine pe mine”! Piesa, cu un vibe super dansant ce te duce gândul la sound-urile tribale, este compusă de către What’s UP împreună cu Șerban Cazan, Tudor Monroe și Nagy Lucian și reprezintă un capitol din viitorul video-album, “Povestea Inimii”.

Citește și: [VIDEO] Andra are clip nou: ”Indiferența”

“Această piesă a fost compusă pentru toți cei care nu și-au găsit încă sufletul pereche și sper să-i ajute în căutarea lui. Sper să vă placă și să vă facă vara mai frumoasă”, declară artistul. Sub un concept marca Black Sheep Ind., videoclipul este regizat de către San. Clipul pune în scenă o iubire de-o vară, plină de culoare, sub forma unei aventuri africane, în care dansul și distracția sunt pe primul loc. What’s UP joacă rolul tipului îndrăgostit, care o vede pe ea îmbrăcată tradițional african, înconjurată de dansatori și cântăreți exotici din Kongo și Nigeria, ce bat la tarabane și cânta la un xilofon african.

Sursă foto: Pinterest

Continuare știre pe Star Gossip

VIDEO - feli 90x90Citește și: [VIDEO] Feli lansează ”2 inimi” și anunță că este însărcinată!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.