VIDEO – Ce NU vă place la femeia din zilele noastre?

video - woman work life balance

VIDEO – Ce NU vă place la femeia din zilele noastre?De câte ori mă întreabă cineva cum arată viața mea, nu obosesc să spun că este plină, foarte plină! Am ales așa, așa a fost viața mea? Nu știu, ce știu foarte clar este că varianta clasică de a sta acasă și de a avea grijă doar de familie, nu mi se pare o opțiune completă.

De-alungul timpului femeia a înțeles că independența o va ține departe de abuzuri, de sărăcie sau de violență. Acest nou drum al femeii aduce însă și alte provocări –  poate o ușoară feminizare a bărbatului, o împărțire mai egală a sarcinilor casnice și, poate, o masculinizare a femeii.

Dacă femeia reușește să-și  depășească limitele va obține satisfacția că a reușit, că poate decide asupra destinului ei, că poate să se ocupe și de copii, în timp ce se pregătește pentru o întâlnire de business. Ce NU vă place la femeia din zilele noastre?

  • o ușoară agresivitate, specific masculină
  • o abordare mai puțin sensibilă
  • lipsa timpului pentru a face minuni în bucătărie

Vouă ce NU vă place la femeia din zilele noastre?

Citeste si: Breaking News: Nu există părinţi sau familii perfecte!

 

Foto: salon.com

video - 17333906 1257770244335933 8492887301980946432 n 150x150Citeste si: Fii Fericit! Ieși din Zona de Confort!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE– Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.