Virgil Ianțu revine în televiziune, la TVR

Virgil Ianțu - virgil iantu 2 1024x683

Virgil Ianțu revine în televiziune, la TVR Unul din cei mai iubiți oameni din televiziune, o voce care a cucerit ușor sufletele românilor, prezentator al unor producții ce au dominat piața media la vremea lor, cum ar fi „Vrei să fii miliardar” sau „Copiii spun lucruri trăznite”, Virgil Ianțu revine în televiziune, după o perioadă în care a lipsit de pe micile ecrane.

Revenirea sa coincide cu noua grilă de primăvară a TVR, ce începe la 17 aprilie. Îl vom vedea în fiecare seară, de luni până joi, de la ora 20, pe TVR, într-o emisiune concurs de cultură generală despre România. Prezent în studioul Perfect Imperfect în această seară, Virgil Ianțu a declarat:

Citește și: Sculptează-ți corpul cu pilates

„Mi-a lipsit micul ecran pentru că știu ce aș putea să fac în televiziune și am căpătat o experiență. Perioada aceasta de absență mi-a prins bine, am lucrat la partea de dezvoltare personală, de muzică, am creat un brand „copiii spun„ Rolul TVR este să informeze, să educe, să facă lumea să zâmbească. M-am bucurat foarte tare când am fost sunat și mi s-a propus un proiect concurs de cultură generală, despre România. Va fi o atmosferă foarte relaxată, să se distreze lumea. Ne vom vedea seara, la 8 seara, luni, marți miercuri și joi, pe TVR2.
Nu mă voi implica editorial. Există o echipă mare care se va ocupa de acest aspect, nu este specialitatea mea. Mie mi-ar plăcea să fie un nivel al întrebărilor accesibil oamenilor. Ca să te înscrii există niște teste, iar în funcție de punctaj ajungi în emisiune.”

Sursă foto: okmagazine.ro

Virgil Ianțu - pizapCitește și: Decorațiuni pentru sărbătorile de Paște

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.