Virusul HIV poate fi vindecat!

HIV - Virusul HIV SIDA acdb57aace

Virusul HIV poate fi vindecat!  Deşi pare imposibil, cercetătorii americani au descoperit soluţia ce ne poate salva de virusul HIV. Culmea, rezolvarea problemei se află deja în corpul fiecăruia dintre noi. La fel cum celule ce produc cancerul sunt existente în permanență în corpul uman, acest ANTICORP există deja, aşteptând doar „lupta”.

Cercetătorii de la Institutul Naţional al Sănătăţii din SUA au identificat un anticorp în organismul unui pacient cu virusul HIV, anticorp care neutralizează 98% din virus, incluzând 20 de rădăcini rezistente în faţa altor anticorpi.

Acest anticorp a fost numit N6, iar abilitatea sa de a distruge rădăcinile acestui virus este una pe care medicii nu au mai întâlnit-o până acum. HIV-ul este un virus atât de periculos pentru că îşi modifică rapid suprafaţa de proteine, iar sistemul imunitar nu îl poate recunoaşte. Însă, în urma descoperirii acestui anticorp, este  posibil să fie creat un vaccin împotriva acestui virus.

N6 opreşte atacarea celulelor sistemului imunitar de către rădăcinile virusului şi este  capabil să tolereze schimbările apărute în evoluţia acestui virus. Mult mai clar, acest anticorp stopează instalarea , atacarea şi, în ultimă instanţă, distrugerea celulelor sistemului imunitar.

Testarea acestui anticorp urmează să fie realizată pe oameni aflaţi în a doua fază a acestei boli, până acum fiind testat doar pe maimuţe.

Sursă foto: libertatea.ro

Citește continuarea pe Descoperă.ro

HIV - raceala 150x150Citeste si: Ce boli sunt frecvente iarna

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.