Visele și semnificația lor!

visele - vise 1

Visele și semnificația lor! „A visa, visare, la prima conjugare„ – visul este, fără doar și poate, unul din momentele magice ale existenței noastre. Fie că vorbim de visele pe care le trăim cu ochii deschiși, fie de cele care ne însoțesc somnul.

Eu nu prea îmi amintesc de visez, decât foarte rar, dar rămân la părerea mea: oamenii speciali, frumoși, unici, înclusiv visele și le transformă în ceva fabulos. În timp ce noi visăm banalități, în lumea lor, visele se transformă în provocări magice cu mărgele în păr, căutat de pahare prin tot universul și animale care se uită la oamenii închiși între garduri electrice.

Dar să revenim la interpretarea viselor. Și să îl aducem în atenția voastră pe Ian Wallace, un psiholog care a interpretat peste 150.000 de vise pe parcursul a peste 30 de ani de practică. Și cu ajutorul căruia a fost realizată o listă a celor mai comune vise și interpretarea lor:

Găsirea unei camere nefolosite
Ce înseamnă: camerele dintr-o casă reprezintă diferite aspecte ale caracterului tău. Astfel, o camera nefolosită sugerează vei descoperi un talent de care nu erai conştient înainte.
Ce ar trebui faci: cu cât petreci mai mult timp în explorarea talentelor din visele tale, cu atât mai mult cresc şansele ca mai multe uşi sedeschidă” pentru tineîn viața realăadică, mai multe oportunităţi.

Citește și: Fuga de PSIHOLOG. Când rămâi doar tu cu tine, pe cine mai dai vina?

O maşină scăpată de sub control
Ce înseamnă: maşina reprezintă abilitatea ta de a progresa. Astfel, în viața reală s-ar putea simţi nu ai suficient de mult control asupra drumurilor spre succes.
Ce ar trebui faci: În loc încerci preiei controlul asupra situaţiei, Wallace spune ar trebui te relaxezi şi permiţi instinctelor tale fundamentale găsească cea mai bună cale pentru tine.

Căderea
Ce înseamnă: Căderea în gol indică faptul te agăţi prea mult de o anumită situaţie în viaţa reală.
Ce ar trebui faci: În loc fii atât de îngrijorat în privinţa pierderii controlului, uneori trebuie doar ai încredere în tine şi în alţii şi laşi lucrurile meargă pe făgaşul lor normal. Ar trebui te relaxezi şi laşi lucrurile meargă de la sine.

Zborul
Ce înseamnă: Abilitatea de a zbura într-un vis sugerează eliberarea de anumite aspecte care te-au îngrijorat în viaţa reală.
Ce ar trebui faci: Deşi poate vei fi tentat asociezi acest sentiment de eliberare cu norocul sau cu o simplă coincidenţă, de obicei este vorba despre faptul aireuşit iei o decizie dificilă sau teai confruntat cu succes cu o responsabilitate mare, mai spune Wallace.

Sursă foto: sănătate.bzi.ro

visele - woman scruple in sad mood 6 768x480 150x150Citeste si: Nu e o rușine să spui: merg la psiholog!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.