Tu votezi România! Primele rezultate exit-polls!

exit-polls - sondaje

Tu votezi România! Primele rezultate exit-polls! Cu o prezență la vot de 15.66% la ora la care este scris acest articol, la sediile partidelor și al principalelor instituții de sondare a opiniei publice au început să vină primele cifre exit-polls. Iar acestea oferă câteva informații surprinzătoare:

Astfel, cei de la Curs – Avangarde, care fac sondajul pentru PSnews și Antena 3 dau următoarele rezultate pentru ora 11.30:

PSD -54%
PNL – 18%
ALDE – 6%
PMP – 6%
UDMR – 6%
USR – 5%
PRU – 3%
Altul – 2%

La rândul lor, cei de la Știripesurse oferă următoarele date exit-polls, cu sursă IRES, cel mai probabil, ținând cont de faptul că avem doar două institute acreditate:

PSD – 45%
PNL – 25%
USR – 7%
ALDE – 6%
UDMR – 5%
PMP – 5%
PRU – 2%
PER – 1%
ANM – 1%
Nu Răspund – 3%

Update: Exit poll IRES ora 13: sociologic, ca prezență, se poate vorbi de faptul că trendul votanților PSD a fost atins, iar după amiaza deja se schimbă trendul, votanții de dreapta devenind mai conștincioși și activi.

PSD – 47%
PNL – 28%
USR – 8%
ALDE – 4%
UDMR –4%
PMP – 3%
PRU – 2%
PER – 1%
ANM –1%
Nu Răspund – 2%

Sursă foto: politicscan.ro

exit-polls - Screenshot 197 150x150Citeste si: Tu votezi România – Prezența la vot la ora 12 este de 12.4%!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.