De ce vrei să evadezi?

evadezi - Screenshot 168

De ce vrei să evadezi? Mă întorc de pe drum, am prins două zile libere şi am făcut pasul către bagaj, maşină, munte . La întoarcere, mă încarc vizual într-un spectacol fabulos, în culori de toamnă. Ceva lipseşte…

Pare că azi totul este aşa, cumva blocat. Şi natura vrea să rămână neclintită, o fotogramă de linişte, cel mai preţios cadou al timpurilor noastre. Mai ales azi, în memoriam Colectiv! Trăim vremuri care ne ucid pe interior, ne ucid colectiv şi parcă toate semnalele care vin atrag doar panică. Avem perspectiva unei rugăciuni făcute rapid, la ceas de cumpănă! În rest, nu-mi cereţi să mai am încredere…că n-am!

Trăim într-o lume care îşi pierde încet speranţa, ne îmbrăţişăm cât să avem sentimentul că cineva e acolo să ne aline căderea, dar ştim adevărul. Locuim în blocuri sau case mari, dar avem sufletele mici. Nu mai avem timp şi încredere să iubim, aşa cum nu mai găsim puterea în noi să iertăm. Conştiinţa colectivă are faţa brăzdată de răni, iar zâmbetul e rar! Nu mă miră dorinţa oamenilor de a evada în spaţii curate şi înconjuraţi de oameni care nu pot şi nu vor să te doboare. Societatea asta e în mare suferinţă, oricâte legi, oricâți miniştri, oricâte proiecte de ţară am avea…rămâne doar soluția să evadezi.

E final de weekend, mâine e luni, viaţa se întoarce din nou către rutină şi responsabilităţi casnice. Din când în când mai vorbim cu ei, acolo sus în Cer. Azi… îngerul Colectiv şi-a întins aripile. Zburaţi, frumoşilor! Noi mai rămânem să ne chinuim puţin, aici în haosul asta de univers.

Poate aşa se aude mai încet Răul de pe Pământ!

Sursă foto: Agerpres

evadezi - tedy 3 150x150Citeste si: Tedy Ursuleanu la Perfect Imperfect

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.