Vrei o pereche de jeansi scurți pentru vacanță? Fă-i SINGURĂ

jeansi scurți - Jeansi SCUR  I 1024x678

 Vrei o pereche de jeansi scurți pentru vacanță? Fă-i SINGURĂ. N-ai bani să cumperi unii cool din magazin? Hai să îți arătăm cum se fac. Sigur ai tu prin șifonier o pereche de jeansi mai vechi pe care nu îi mai porți. Scoate-i de la naftalină și hai să vedem ce se poate face. Te sfătuim să îți mai aduci aproape o foarfecă, niște vopsea pentru textile, bandă izolatoare și ceva ace. Nu, nu ne apucăm de un proiect la cursul de lucru manual, dar vom transforma împreună pantalonii lungi în unii cool și foarte scurți.

In primul rând este bine să știi cât de scurți vrei pantalonii. Nu de alta dar poate vrei să îi iei și până la magazin și vei vedea că te fluieră toți bărbații. Propunerea noastră ar fi să tai la cinci centimetri după ce se termină fesa. Așa nu vei avea niște jeanși indecenți. Odată stabilită măsura, pune mâna pe foarfecă și taie. Cu atenție, te rugăm!

Ți-e frică să nu tai greșit, atunci ia o cretă și trasează pe ambele părți o dungă de ghidaj. Practic, vei tăia de-alungul ei și nu ai cum să greșești. Acum că ai tăiat jeanșii, fă prima probă. Dacă sunt buni, mergem mai departe la capitolul vopea textilă. Se găsește la magazinele de specialitate pentru pasionații de pictură și handmade. Un set complet de culori nu depășește 100 ron. Cu tipul ăsta de vopsea  vei putea desena ce vrei tu. Vrei să mergi pe ideea de  steag american desenat pe jeansi? Vezi cum se face, vezi VIDEO.

foto: youtube

jeansi scurți - petrecere gradina 2 150x150

 

 

Citeste și: Cum te îmbraci la o petrecere în GRĂDINĂ?

 

 

Ai și tu un tutorial fashion despre haine facute în casă? Îl facem vedetă în comuniattea femeilor Perfect Imperfecte. Trimite-l la mine: emmazeicescu@gmail.com

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.