Vrei o soluție pentru HAINE îngălbenite? Pune ASPIRINĂ într-un lighean

pune aspirinĂ - pune ASPIRIN

Vrei să albești hainele și nu ai bani să cumperi produsele speciale din comerț? Folosește trucul bunicilor, pune ASPIRINĂ într-un lighean și lasă hainele la înmuiat. Ai să vezi că funcționează mai bine decât te gândeai.

Aspirina conține o substanță acidă care scoate petele de pe haine, fiind un înlocuitor mult mai ieftin pentru produsele de eliminare a petelor pe care le găsim în comerț.

Pentru a preveni schimbarea culorii hainelor, pune două tablete de aspirină în cuva mașinii de spălat. Astfel, te vei asigura că hainele tale nu își vor schimba culoarea.

Dacă hainele sunt deja îngălbenite sau înnegrite, prepară o soluție din două tablete de aspirină pisate și 7 litri de apă fierbinte. Introdu hainele pătate în apa respectivă și lasă-le acolo peste noapte.

Citeste continuarea aici: Feminis 

pune aspirinĂ - pune ASPIRIN   1 150x150

 

 

Citeste si : Nu arunca borcanele. Fa-ti singur decoratiuni pentru acasa!

 

Ai și tu un truc pentru gospodine? Îl facem vedetă în comunitatea femeilor Perfect Imperfecte. Trimite-l la mine: emmazeicescu@gmail.com

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.