Vrei sprâncene incredibil de frumoase? Iată 5 pași să le obții!

sprâncene - sprancene 1024x682

Vrei sprâncene incredibil de frumoase? Iată 5 pași absolut necesari! Nu e un secret pentru nimeni că, atunci când vrei să cucerești pe cineva, ochii reprezintă un atuu extrem de important. Dar, alături de ochi, și o pereche superbă de sprâncene reprezintă un plus pentru femeia care se îngrijește. Iată mai jos câteva sfaturi pentru sprâncene perfecte:

1) Perie sprâncenele în sens ascendent. Tunde orice fir care trece deasupra arcadei, dar încearcă să nu exagerezi

2) Pensează firele în plus. Concentrează-te mai ales asupra celor de deasupra punții nasului și a celor dinspre colțul extern al pleoapei.

3) Conturează! Alege un fard de sprâncene într-o nuanță ceva mai deschisă decât cea a firelor naturale, astfel încât să creezi iluzia unor sprâncene pline, dese.

4) Umple spațiile goale – Pentru asta ai nevoie de un creion de sprâncene într-o nuanță potrivită de maro și umple spațiile goale, trăgâd linii foarte mici și subțiri. Ca să fii sigură că totul iese ok, nu apăsa creionul.

5) Dacă tot ai creionul la dispoziție, folosește-te de el pentru a defini sprâncenele și mai apoi, pentru a finaliza lucrarea, perie-le cu un gel special pentru sprâncene.

Sunt câteva lucruri de care trebuie să ții cont mereu pentru a avea sprâncene perfectă, care să îți scoată în evidență ochii frumoși. În primul rând, nu le arcui prea mult! O pensare excesivă și o arcuire exagerată te pot lăsa cu o mimică surprinsă tot timpul. Nu îți dorești asta.

Nu exagera cu pensatul nici deasupra punții nasului. Ideal este ca acel spațiu dintre sprâncene să fie la fel de mare ca un glob ocular. Dar, mai ales, nu face din pensat o obsesie! Și sprâncenele pline sunt extrem de feminine, sexy și care mereu vor cuceri pe cei din jur.

Sursă foto: sprâncene.com

sprâncene - Andreea Marin 150x150Citeste si: Andreea Marin divorțează! Mesajul de adio: „O hotărâre grea!”

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.